Over onze producten

Design your Scent is een uniek concept waarbij personalisatie van een geur een essentieel element van de service is. Wij bieden een ruime selectie van meer dan 120 pure parfums welke in een flacon naar keuze gevuld worden.

Van diverse types adelaarshout tot theeroos & van sierlijke kristallen flacons tot exclusieve oosterse flacons, kunt u bij ons terecht.

De pure parfum is op basis van 100% natuurlijke bestanddelen van de eerste extractie. Dit resulteert in een versie van de olie in haar meest krachtige vorm die vanaf de eerste applicatie de gehele dag blijft hangen op de huid zonder toevoeging van chemische conserveringsmiddelen. De pure parfums bevatten geen alcohol. Indien u een verstuiver wilt gebruiken, kunnen wij de pure parfum mengen met alcohol, wij kunnen dit voor u mengen in onze winkel.

Parfum aanschaffen in de winkel gaat via een eenvoudig stappenplan:

  1. Kies uw favoriete geur of stel uw geur uit diverse ingrediƫnten samen.
  2. Bepaal de hoeveelheid die u wilt kopen
  3. Maak een keuze uit diverse stijlen flacons, wij vullen deze voor u.

Wilt u zien welke geuren we hebben of ze online bestellen? Ga dan naar de webshop-pagina.

slider1

Meer dan 120 geuren

Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. Met meer dan 120 geuren kunnen wij u zeker helpen aan uw nieuwe favoriete geur of een geur die u op vakantie gekocht heeft en nooit meer heeft kunnen terugvinden.

Doordat er geen alcohol is toegevoegd aan de pure parfum, heeft u maar een klein beetje nodig voor een heerlijke geur. Ook droogt de huid niet uit, wat met alcohol doorgaans wel het geval is. Als u een verstuiver wilt gebruiken is het bijmengen van alcohol wel nodig, dit kunnen wij voor u doen in de winkel.

Wij verwelkomen u graag in de winkel om de pure parfum uit te proberen.

reisflesjes

Een selectie kleinere formaten druppelflesjes welke perfect zijn voor bijvoorbeeld op reis in de handbagage.

Keuze uit praktische en/of prachtige flesjes

U kunt uw pure parfum in een flacon naar keuze laten doen. De keuze bestaat uit verschillende parfumflacons, van spray tot flacons voor pure parfum, welke aangeboden worden in diverse formaten. Ook kleine reisflacons behoren tot het assortiment. Als u al eens een flacon heeft gekocht bij ons, kunt u deze laten bijvullen.

Workshops parfum maken

Wij organiseren ook leuke workshops om je eigen parfum samen te stellen. Je kan op vaste avonden meedoen of zelf een avond met vrienden of vriendinnen organiseren. Lees hier meer over onze workshops en de mogelijkheden.